Förädlar ren och älg från norrländska skogar och fjäll till viltkött av högsta kvalitet med tydlig smak av vildmark.
Norrlandsvilt är ett norrländskt företag som förädlar viltkött från skog och fjäll. Sedan starten 2017 har grundarna Fredrik Eklund och Johan Tyrbro, med sin långa erfarenhet från vilt och köttbranschen, byggt upp en verksamhet där hela kedjan hanteras med omsorg, från inköp och slakt till styckning, paketering och distribution. Resultatet är viltkött med högsta kvalitet och full spårbarhet.
Produkterna och smaken
Hos Norrlandsvilt står älg och ren i fokus. Djuren lever fritt i den norrländska naturen och det märks i smaken, ren och kraftfull med en tydlig karaktär av vildmark. Förutom klassiska styckningsdetaljer erbjuder de även förädlade varor som skav, rökt och torkat vilt, alltid med samma höga krav på ursprung och kvalitet.
Vårt samarbete
För oss på Kötthallen är Norrlandsvilt en självklar samarbetspartner. De kombinerar hållbarhet och etik med genuin kunskap och passion för vilt. Det gör deras varor till ett klimatsmart val och en smakupplevelse som förmedlar känslan av norrländsk frihet och natur.
Rocklunda gård ligger i hjärtat av Sörmland. Här drivs grisuppfödning sedan 1969 då Yngve Karlsson köpte sina första tio suggor. Numera rymmer gården 300 suggor som producerar cirka 6 500 slaktsvin per år vilka alla levereras till Kötthallen.
Gårdarna som ingår i Lammgruppen har tillsammans med oss utvecklat en lammproduktion utefter kockars behov och önskemål och med ett tydligt fokus på djurens välmående.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.